2013. március 19., kedd

Új blog!

Nem, ez még nem a tizennyolcadik rész. Sajnálom,  hogy még nem sikerült feltennem, de nem érkeztem megírni. Ezzel a résszel most elég lassan haladok, de megpróbálom a lehető leghamarabb feltenni.

Unforgivable
Most egy új bloggal szeretnélek titeket megörvendeztetni. Egy kis bevezető róla:
Egy 17 éves lány életét követi nyomon a történet. A sztori elég egyszerű. A lány szülei elváltak, ő Manchesterben él az anyukájával. Londonban van az apukájánál, mint minden hétvégén, amikor az anyukája érte megy, hogy haza vigye. Elindulnak, amikor valaki az autójával beléjük hajt. Pontosabban az egyik bandatag. A lány anyja meghal, ő pedig kizárásos alapon Londonba költözik az apjához. Gyermek korában rengeteg nyarat töltött a nagyszüleinél, ahol volt alkalma megismernie a banda egyik tagját.
Ha kíváncsi vagy, hogy ki felelős a lány anyjának haláláért, vagy esetleg arra, hogy ki a gyerekkori jó barátja, iratkozz fel. Kommentelj, ha tetszik, és akkor is, ha esetleg nem. Jöhet hideg-meleg.:)) Remélem tetszeni fog, és legalább annyian fogják majd olvasni, mint ezt a blogot.

8 megjegyzés:

  1. Én kíváncsi lennék erre a blogodra is ! :)

    VálaszTörlés
  2. ez a kis bevezető érdekes kíváncsi vagyok mindenre

    VálaszTörlés
  3. Kíváncsi vagyok,jó bevezető!!! :3 :) ezt is olvasnám!!!hasonló a mostanihoz,hogy meghal valakilye,de mégis más!!!és ezért jó,mert nem ugyanaz!!! *-*mikor kezded ezt a blogod?? *.* és gyorsan kövit ebbe a blogodba!! :) amúgy bejelölsz facebookon??ha igen,akkor mondd meg a monogrammod!!!előre is köszi <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett. Nem tudom mikor hozom az első részt, de sietek vele. Az elérhetőségeim között megtalálod a facebook címemet is, nyugodtan bejelölhetsz.:))

      Törlés
  4. juuuj nekem nagyon tetszik :))) szívesen olvasnám ezt is :)))
    siess mind a kettővel kérlek :DD*-*
    Dórii:)

    VálaszTörlés